//Peuterspeelzalen Drunen
Peuterspeelzalen Drunen2018-03-01T17:19:54+00:00

Peuterspeelzalen Drunen

Alle peuterspeelzalen in de kern Drunen zijn gehuisvest in een klaslokaal van een basisschool. De overgang van peuterspeelzaal naar school verloopt hierdoor vloeiend.

Ook de samenwerking met de onderbouw in het basisonderwijs is een stuk eenvoudiger wanneer peuterspeelzaal en onderwijs onder één dak zitten.

Inschrijven
Peuterspeelzaal ’t Opstapje
Peuterspeelzaal ’t OpstapjeDrunen
Peuterspeelzaal ’t Opstapje
Locatie Basisschool JongLeren
Irissenstraat 2
5151 TN Drunen
tel. 06 – 38 60 25 05

Peuterspeelzaal ’t Opstapje is sinds februari 2013 gevestigd in basisschool Jongleren. De school is gehuisvest in de wijk Braken-oost in Drunen.
De peuters komen binnen via de speelplaats en toegangsdeur van de onderbouw. Via de hal van de onderbouw kom je in het speellokaal.
Voor het buitenspelen maken we gebruik van de speelplaats voor de onderbouw. Over speeltijden zijn goede afspraken gemaakt met het basisonderwijs zodat peuters en kleuters niet tegelijk buiten spelen.

Peuterspeelzaal de Vennerakkers
Peuterspeelzaal de VennerakkersDrunen
Peuterspeelzaal de Vennerakkers
Locatie Basisschool de Duinsprong
Schimmelpenninckstraat 22
5151 CL Drunen
tel. 06 – 13 66 60 75

Peuterspeelzaal de Vennerakkers is sinds september 2009 gevestigd in een lokaal van basisschool de Duinsprong (voorheen BS ’t Span). Er is een prettige en intensieve samenwerking met de onderbouw van de Duinsprong. U komt het gebouw binnen via een hal. De hal geeft toegang tot het lokaal voor de peuterspeelzaal.
Het speellokaal is niet heel groot maar wel gezellig en kleurrijk ingericht afgestemd op de behoeften van een peuter.
Buiten is er een ruim speelterrein met een zandbak. Als de weersomstandigheden het niet toe laten om buiten te spelen, kunnen we binnen ravotten in het speellokaal van de onderbouw.

Peuterspeelzaal de Teddybeer
Peuterspeelzaal de TeddybeerDrunen
Peuterspeelzaal de Teddybeer
Locatie Basisschool Olof Palme
Aziëlaan 49
5152 JB Drunen
tel. 06 – 81565768

Peuterspeelzaal de Teddybeer is gevestigd in bs Olof Palme in de wijk Venne-West in Drunen. De peuterspeelzaal heeft een eigen ingang aan de zijkant van de Gele-Olof- Palme, direct gelegen naast het Breeveldpark. Het zonnige speellokaal voldoet aan alle moderne eisen voor een veilige, kleurrijke  speel/leeromgeving voor kinderen.
Op het speelterrein bevindt zich een ruime zandbak en er kan volop gespeeld worden met diverse fietsjes, driewielers en zandbakspelmaterialen.
Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de gymzaal van de basisschool.

slidingbar tekst